Onze diensten

Beveiliging

Wat is IT-beveiliging en hoe kunnen wij dit bij uw bedrijf of bij u thuis toepassen?

IT-beveiliging voorkomt ongeautoriseerde toegang tot computers, netwerken en data. Wanneer u uw bankrekening via de website van uw bank bezoekt, zorgt een goede IT-beveiliging ervoor dat u – en alleen u – uw betaalrekening kunt zien en wijzigingen kunt aanbrengen. Het overkoepelende doel van IT-beveiliging is om de vertrouwelijkheid en integriteit van dit soort gevoelige informatie te waarborgen zonder de gebruiker te storen.

Cloud

Wat is werken in de cloud?

Werken in de Cloud is bijna hetzelfde als wat voor de meeste wel bekend is, namelijk werken op een computer die bij u thuis staat. Het verschil met werken op een computer die bij u thuis staat en in de Cloud is dat u uw Windows machine overal ter wereld kunt benaderen (zolang u beschikt over een werkende netwerkverbinding). Al uw benodigde programma’s kunt u dus gebruiken waar u ook bent, bij de klant, op vakantie of op een zakenreis. Een van de vele voordelen hiervan is dat u niet meer hoeft te denken om een externe harde schijf of usb met uw presentatie of foto’s mee te nemen, want al uw data staat op een centraal punt is en altijd te benaderen.

Bij ProResCom zijn wij gespecialiseerd om bedrijven en particulieren over te zetten van hun huidige netwerk naar de Cloud. Al uw gegevens zullen op een goed beveiligde server worden opgeslagen en voor iedere werknemer of persoon wordt een machine geïnstalleerd in de Cloud waardoor u al binnen no time aan de slag kunt.

Wilt u nou meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij hopen u zo goed mogelijk te informeren wat voor u de beste opties zijn.